onsdag 2 april 2014

Nordbygg tisdag

Igår startade Nordbygg. Det känns jätteroligt att kunna konstatera att vi har bra läge och fina montrar som syns bra. Mässan hade bra med besökare redan första dagen och många hittade fram till oss. Valet att placera alla software företag jämte varandra kändes rätt och innebär förhoppningsvis att det blir lättare för besökarna att hitta.

När portarna slog upp klockan 09.00 var det dock inte en så munter syn som mötte oss. Mässan hade inte hunnit städa montrarna och i bygghallen, där vi hade första montern vid entrén, låg byggplasten, skräp och färg kvar. En jättemiss av mässan såklart. Som tur var så hade mässan även strul med datorerna vid entrén som gjorde att inga besökare kunde släppas in;)

När allt ordnade upp sig så var det dock ett nöjt gäng på plats.

När ingen använde skärmarna för demo så rullade vår Consultecfilm på skärmarna.

I byggmontern var det periodvis bra tryck i montern. Här ser vi hur Mats och Rogier visar vår BIM-lösning. Samtidigt demar Johan Bidcon och Tomas Statcon.

Detaljerna är viktiga. I VS-montern lyckades vi få upp beachflaggan mot ventilationen så att den vajade snyggt. Dessutom syntes den från långt håll och brev ett bra riktmärke.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar