tisdag 19 januari 2010

Flytteliflytt....igeneligen...

Så var det dags igen att flytta om i lokalerna. Det börjar snart bli så vanligt att vi måste planera in det som ett fast moment i vår verksamhet. Vi kanske bör utse omflyttningsansvarig som avsätter viss tid varje månad för att flytta folk. Denne person kanske bör komma först varje måndag morgon och dela ut lappar till alla var de ska sitta närmaste veckan.

Hur som helst. Nu är det kalkylgänget som får bita i gräset, nästan. De har varit nere och inspekterat lokalerna. De kommer att sitta tillsammans med system och group. Vid första anblicken av en av de aktuella lokalerna så såg allt normalt ut. Se bifogad bild ovan. Däremot vid närmare granskning så ser vi en avvikelse, på fönsterbänken. Ni kan se på en närbild nedan vad som fångade uppmärksamheten, en box med vin. Varför står denna där? Så vitt vi vet så var den siste att använda rummet en mycket glad kille i bokningsgänget med spetsiga dojjor, här på bloggen hänger vi aldrig ut någon så inga namn nämns (J-han). Eller har rummet använts i andra sammanhang av system och group efter det? Rummet ser ju onekligen inbjudande ut så…vem vet? Eller är det en morot som ska motivera kalkylgänget att flytta dit?

Vi kommer nog aldrig få klarhet i frågan. Rummet kommer dessutom att tas i anspråk av J-n (vi nämner ju inga namn) så det blir nog ganska snart en icke-fråga.

1 kommentar:

  1. Men hallå....vindunken e min. Stereo e min. CD spelaren oxå. Jag har bara inte hunnit flytta allt. INTE RÖRA.
    /A-ers (Inga namn)

    SvaraRadera