torsdag 21 januari 2010

Har ni hört den om rörmokarn, elektrikern och anläggaren?

3 KC, ej namngivna, med blandad och tvivelaktigt AO-ursprung har i veckan besökt den kungliga huvudstaden. Under sin vistelse där så var det ett gemensamt biobesök inplanerat för att se Sherlock Holmes.

Betygsättningen från de tre av filmen blev följande:
Ma: 4
Mi: 4
Je: Zzzz

Hur som haver. Efter det sena biobesöket så skulle de tre vise männen hämta bilen. "Vi går den här vägen!" Säger den mest vise. Den sömndruckne anar oråd men lyssnar inte på varningsklockorna, han är inte pigg nog att invända. Evil plumber gör som vanligt, bara följer med utan egna åsikter. Glad i hågen och inspirerad av ögonblickets ledarskap tar den vise KC täten och leder det lilla sällskapet mot strömmen och ned i de mörkaste och djupaste gångarna under Kista. Slutligen når de mycket riktigt ett P-hus. Det är tyst, det är ödsligt, det är tomt. Inga bilar.

Den sömndruckne känner att han måste börja ta kommando i gruppen så de söker sig upp i gallerian igen. Nu har den hunnit stänga. Lampor har börjat släckas, grindar har rullats ned för utgångarna, det ekar tomt i lokalera. En dörr slår i vinden, en buske blåser förbi och i fjärran hörs skriet från en rovfågel. Desperat söker sällskapet alternativa utvägar.

Efter ca 30 min irrande finner gruppen ingången till ett annat P-hus, denna gång rätt P-hus.

Vad lär vi av denna historia? En blind ledde en som inte lyssnade och den tredje sa inget. Fundera... :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar