torsdag 20 maj 2010

Sista UCIF Open bowlinglunchen!

Så var du vår låååånga bowlingserie till ända med många fina slagningar, mindre bra slagningar och…. slagningar! Tack vare handicapsystemet har serien blivit jämnare och jämnare och mer spännande ju längre vi kommit!

Vi från de ansvariga (UCIF, Bowlingkompaniet) hävdar att det har varit en stor succe!

Totalt har vi varit 26 personer som provat/tävlat i den ädla sporten bowling under denna säsong. Det slutgiltiga resultatet ser ni här.

Många är de käglor som slagits ned, pizzor som ätits och här och där kanske ett litet besviket ord hörts, MEN på det hela, trevliga luncher med bowling!

Inga skador rapporterade förutom…. en. Alltså mindre farligt än säg innebandy, badminton och ”Extreme wacky sports”…

Nedan finns ett antal bilder på hur det ser ut när den innersta kretsen spelade den sista omgången. Här syns det tydligt vilken action det varit varannan måndag!! Inte ett öga är torrt… Förresten… vi har ju kallat det lunchbowling… egentligen mer bowling än lunch om vi ska vara ärliga. Just ja, vi ska väl inte glömma hedra de som hedras bör heller. Ett stort grattis till vinnerskan Janni, som ni ser här nedan visa sin STORA pokal. I bakgrunden ser man undertecknad visa sin vördnad/besvikelse/avundsjuka (välj själv) och Kristers glada tredjeplatsnuna
Här har vi torkat tårarna och ställer självklart upp på EttaTvåaTrea bild
MEN nu går vi vidare i livet genom att spela i ”korpenbowling” till hösten OM intresset finnes. Detta var ju inkörsporten till det!

Ulf Bäckström

P.S. Jag vill personligen tacka alla som varit med! Jag (som i alla fall kan räkna i bowling…) känner en stor stolthet när så många deltagit! Tack även till bl.a. Roger på Bowlingkompaniet som hållit resultatet. D.S.

1 kommentar:

  1. Och när arrangerar vi detta i Göteborg och Växsjö då?

    SvaraRadera