onsdag 5 maj 2010

Upp och nedvända världen, snö på Gotland!!


I Skellefteå ligger Roger på rygg och solar. Det har vi alla kunnat bevittna på vår blogg. Om det säger mest om Roger eller om vädret i Skellefteå vet jag inte. Det enda jag vet är att Mats A har skrivit ut den bilden och kommer att ha med den på deras nästa enskilda samtal.

Hur som helst. Vi har även KC som är ute och jobbar. På installation genomförs ett besök på Gotland denna vecka. Gotland, soldyrkarnas paradis. Det ställe i Sverige som ofta kan stoltsera med mest antal soltimmar och badtimmar mm. Det var säkert det som lockade när Installation bestämde sig för att inrikta sig hårt på Gotland denna tid på året. Förra veckan kunde vi vinka farväl till Micke, han stod i bermudashorts, Hawai-skjorta, stråhatt och med en parasolldrink i handen. "MOT GOTLAND!!!" sluddrade han och satt sig på flygbussen. Kvar på busshållplatsen stod vi som vinkade farväl samt hans portfölj.

Väl framme. Micke som dansar samba ut genom entrén på flygplatsen sjungandes: "Vamos a la Playa", stannar mitt i steget. Vad möter då den förväntansfulla Micke? Han, ser ngt som han tidigare har sett i Skellefteå, ganska mycket av också. Snö!! Det snöar på Gotland 5/5.

Micke; vi skickar portföljen och en stickad mössa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar