tisdag 10 mars 2009

Gamla verktyg i nya kanaler

Så har vi då en egen ’blogg’. Äntligen! För det måste man ha om man ska hänga med. Vara inne! Alla andra har det. Blogg!!!

Egentligen en förkortning av ordet webblogg…men det minns nog ingen längre. Surfar man runt lite så hittar man ord som ’loggbok’, ’krönika’ och ’journal’ när förståsigpåare försöker förklara vad det är. Bloggar ska väl egentligen vara ett forum där en individs tankar, fungeringar och åsikter förmedlas. Nu vill vi försöka oss på att använda företeelsen till något lite annorlunda. En företagsblogg.

Kanske något ’konfliktande’ med den ursprungliga tanken om en individs förmedlande av något. Men vi tror det kan bli bra. Vi hoppas det. Om det blir det? Ja…det kan bara du avgöra.
Fast vi gör inte denna blogg för att vara inne. Vi tror att vi kan göra den till något bra. Något vi behöver. Vi ska försöka göra denna blogg till vår egen plats. Consultecs!


Det som förr samlades i interna företagstidningar och liknande hoppas vi kunna samla här. För att stärka vår gemenskap. Bygga vidare på vår identitet. Vår Consultec-anda. Trots att vi sitter på så många orter. Trots att vi snart sitter i olika byggnader även på ’huvudkontoret’.

Vi tänkte i alla fall göra ett försök! Och vi ser gärna att även du bidrar. Med inspel, inlägg och kommentarer. Allt som du tycker passar in, i vår avsikt att bygga vidare på vår Consultec-anda!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar