måndag 25 maj 2009

Nybliven pappa med för mycket fritid...

Först och främst ett stort grattis till Magnus som blev pappa till ytterligare en pojke igår!

Vi vill också passa på att berätta om en till nyhet från Magnus. Han säljer nu även MiCon - en produkt specialutvecklat för stora och små människor.

Nu lanserar vi en ny revolutionerande produkt för dig som behöver en ny kollega på jobbet, kompis eller livskamrat. MiCon är en högteknologisk maskin som är förpackad i ett mänskligt fodral och användningsområdet begränsas enbart av användarens fantasi. Efter drygt ett år av tester av Consultec så bedömer vi produkten som nästan fri från buggar.

MiCon finns i tre olika alternativ:
Light = En bantad databas vilket gör hybriden lätt att manövrera och den tar inga egna beslut. (Rekommenderas för nybörjaranvändaren)
Professional = Med denna version får du fler funktioner och fler användningsområden. Har hög social kompetens och en större databas med möjlighet att göra egna anpassningar och inställningar, har även glimten i ögat. (Passar dom flesta användare)
Advanced = Här får du en knivskarp hybrid med många strängar på sin lyra. Förutom en enorm databas finns även en ständig koppling mot Wikipedia och AltaVista. Denna version är dock helt omöjlig att kontrollera och föredrar att dricka sprit och roa sig på Club Soda. (Passar dig som vill ha spänning i vardagen)

# Som tillbehör levereras ett brett urval av trendiga peruker då MiCon levereras utan hår.

2 kommentarer:

  1. Den vänstra ansiktshalvan ser fruktansvärd ut. Mikenator skulle se trevligare ut i enbart metallutförandet.

    Janne

    SvaraRadera
  2. Att vara multipappa/rörkrökare/SAAB chaufför ger tydligen inte tillräckligt med spänning i vardagen!
    I'll be back!!!!!!!!!!

    SvaraRadera