onsdag 17 juni 2009

Janne 60 år

Delar av Consultec samlades i Växjötrakten i onsdags eftermiddag. Detta för att uppvakta firmans senaste 60-åring. Man hämtade en exotisk planka på Coop (fantastisk enligt deltagarna!) och en matchande tårta på ett konditori (också fantastisk enligt samma källor!). Sedan tog gänget sig till Alstermo efter en mellanlandning på ett intressant glasbruk. Efter kaffe och kakor, bakade av värden själv (?), drabbades man dock av ett irriterande avbrott (minigolf). Något som sedan förbättrades rejält igen då en mycket god och trevlig middag intogs.

Förutom middagen så hann man med presentutdelning (både till jubilaren samt till den snart före detta Kicki) samt något så exotiskt som rådjursskådning. Tyvärr blev det enligt vår utsände endast PO som såg rådjuret – förmodligen som en följd av att endast han utrustats med mycket speciella synförstärkare från Clas Ohlsson. Något som erfordras vid sådan övning :)


3 kommentarer:

  1. Minigolf är inte så kul ens i original. Å med de hål som fanns på denna skogsbana var det än mindre en lek. Att chippa bollen i tratten på bilden med en putter kan göra vemsomhelst vansinnig. Som att bowla med en innebandyboll, spela tennis med en fiskhåv eller plockepinn med knappnålar...eller nå't... Men middagen var trevlig! /EnSomVarDär... ;)

    SvaraRadera
  2. Det var någon som sa att det viktiga är ju inte att vinna utan att delta och att ha roligt. Jag hade i alla fall väldigt roligt och tack vare ett upplösande skratt på 18:de hålet lyckades jag få i bollen i hålet med banrekord på 89 slag :o)

    SvaraRadera
  3. Vadå, inte kul... vadå svårt att chippa in bollen i tratten? Det gick ju hur bra som helst ;-) Vet inte vad som hade hämt med mig... misslyckades inte kapitalt på banan (för en gångs skull)...

    //Kicki

    SvaraRadera