fredag 9 oktober 2009

Det knackar på dörren


Så var den då här. Då vi alla hade börjat slappna av och avfärda den som en överreaktion. Då vi släppt vår guard och är som minst beredda. Då slår den till, med sin fulla kraft. Helt plötsligt har en hel skola blivit drabbad. Var tredje elev är hemma. Det är mindre än 2 kilometer från huvudkontoret. Alla vi här i Norr har någon i den absolut närmaste kretsen som har en koppling dit, vissa t o m familjemedlemmar.

Vad vi vet nu så är det kanske tom med så att den tagit sig innanför våra väggar. Vi har ett sjukfall i veckan här på kontoret som uppvisar alla de karaktäristiska symptomerna.

Så den är här, det är säkert. Det knackar på dörren. Det är liemannen med gristrynet.

Ingen panik gott folk, alla på en gång. Mot livbåtarna, kvinnor och barn först. Det här kan vara det sista blogginlägget som skrivs från Skellefteå. Hoppas några av oss kan starta om i framtiden när farsoten dragit förbi.


…..Näe--- :) Så är det nog inte. Däremot verkar det vara en ganska besvärlig influensa som håller i sig några dagar. Det är inte läge att vara ”bror-duktig”, om ni känner er krassliga så stanna hemma med hänsyn till er omgivning. Det verkar vara lite svårt att skilja på en kraftig förkylning och svininfluensan. Och det kanske inte har ngn större betydelse, båda ska kureras hemma.

Ha en kanontrevlig helg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar