söndag 11 oktober 2009

Tjejlunch


Det finns många varianter på gruppluncher. KC-lunch. LG-lunch. Bowlinglunch. I fredags var det tjejlunch i Skellefteå! Enligt säkra källor var det mycket trevligt. Det finns t o m källor som använde ordet 'mysigt' vid avrapporteringen. Det påstås även att avundsjukan bland medlemmar av det 'andra könet' var stor redan innan lunchens genomförande - och efter publicering av denna information lär den öka ytterligare! En stor del av trevligheten och mysigheten tros bero just på avsaknaden av män vid sammankomsten.

Förutom mysigheten så vet vi med säkerhet att det intogs stora mängder rostade grönsaker och ett stort antal hälleflundror vid denna träff. Någon i gruppen påstås dock av någon anledning ha valt bort denna säkra huvudlinje och valt tjälknöl - vilket givetvis var ett misstag.

Sannolikheten för fler luncher av detta slag bedöms som mycket stor.

2 kommentarer:

  1. Mysigt? Bah! Snicksnack. Det är ju bara att se på bilden.
    - Ljusen är inte tända.
    - Tallrikarna ser pyttesmå ut.
    - Det är en massa farliga uttag brevid Janni (hon flaxade säkert med gaffeln och hade fötterna i en vattenpöl, vilket kan vara farligt)
    - Livsfarliga element exponerade i det fria.

    Stället ser ut som en byggarbetsplats. Det var säkert Byggare Bob som serverade. Menyn stod skriven i SiteCon och Notan kom i LexCon/BidCon.

    Näe, se då det är vår (herrarnas) tur, då ska det bli mys på hög nivå.

    SvaraRadera
  2. Dessutom räcker en kall öl för att vi ska tycka att det är trevligt och myzigt.

    SvaraRadera